Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής με τους οποίους μπορεί να γίνει η εξόφληση των επιλεγμένων εμπορευμάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.fessacarpets.gr είναι:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι καταθέσεις γίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην τράπεζα:

Alpha Bank: 707/002320001506
ΕΤΕ: 217/440281-23

Ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει το ηλεκτρονικό κατάστημα για την κατάθεση στο email info@fessacarpets.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 222 406.

Πιστωτική κάρτα

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την εξόφληση μέχρι και με 6 άτοκες δόσεις εφόσον το ποσό της αγοράς είναι μεγαλύτερο των  250 ευρώ.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αντικαταβολή για παράδοση εντός του νομού Θεσσαλονίκης μόνο.

Η αντικαταβολή δεν γίνεται αποδεκτή ως τρόπος πληρωμής στην περίπτωση παραγγελιών εκτός του νομού Θεσσαλονίκης.
Επίσης στον ιστότοπό μας, www.fessacarpets.gr, σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και (ιδιότητα) επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.