Εταιρεία

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ

Όλα άρχισαν στη Θεσσαλονίκη το 1991 με έναν μοναδικό ενθουσιασμό, με την αγάπη και τον έρωτα του συλλέκτη.

Στα στημόνια και υφάδια της αρμονίας δένονται τα αριστουργήματα των συλλογών FESSA!
Μπαίνοντας στους χώρους με τα χειροποίητα χαλιά «Fessa- Μάρθα Γραμμενίδου», εντυπωσιάζεστε από τη ζεν ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο χώρος αντικατοπτρίζει την αγάπη για την καλαισθησία και το υψηλό γούστο. Συλλογές από χειροποίητα χαλιά, υφαντά κεντήματα και ιδιαίτερα αντικείμενα τέχνης συνθέτουν ένα πολυπολιτισμικό παζλ, όπου κάθε κομμάτι δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα.

Επιλέγουμε από όλα τα σημεία της Ανατολής τα θαυμάσια χαλιά των Συλλογών μας. Όλα αυτά τα χρόνια, από το 1991, συνεργαζόμαστε μαζί σας και στολίζουμε τους χώρους σας με εξαιρετικό τρόπο! Χρώματα, σχέδια, πατρίδες και λαοί συνυπάρχουν μέσα στα μοναδικά αριστουργήματά μας.

Μοντέρνα χαλιά εμπνευσμένων σχεδιαστών – designers λειτουργούν πλέον με θαυμαστό τρόπο μέσα στις σύγχρονες κατοικίες τονίζοντας τις νέες διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση.

Χαλιά με μαλλί και μετάξι, υφαντά κιλίμια με χαριτωμένα γεωμετρικά σύμβολα, συλλεκτικές ταπισσερί, κοσμήματα και είδη νομάδων, ρούχα, στολίδια και αντικείμενα τέχνης συγκεντρώνονται στα δύο καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη και στις εκθέσεις μας για σας!

Για τα σπίτια της πόλης, του βουνού, της θάλασσας, των νησιών, για χώρους εργασίας, για γάμους και χαρές , για δώρα εκλεκτά, ό,τι αναζητάτε θα το ανακαλύψετε στις ξεχωριστές συλλογές μας.

Πάντα λειτουργούν τμήματα εκπλήξεων-προσφορών εποχής, bazaar και χρυσών ευκαιριών.

Τα καταστήματά μας

fessa01

Fessa – Μάρθα Γραμμενίδου
Oriental Carpets Handmade Arts & Gifts
Πλουτάρχου 8, Πλατεία Αριστοτέλους
Τηλ: 2310 222406
info@fessacarpets.gr

fessa02

Fessa – Tapis d’ Orient
Μητροπόλεως 89
Τηλ: 2310 240415
info@fessacarpets.gr

Ζεστές και τρυφερές οι παρουσίες των χειροποίητων χαλιών στις κατοικίες και στους χώρους σας.

Θαυμαστά και πανέμορφα Modern Contemporary

Art χειροποίητα αριστουργήματα με παλέττα χρωμάτων σύγχρονης αισθητικής ιδανικά για να αναδείξουν το παρόν και το μέλλον της διακόσμησης.

Στα καταστήματα και στις εκθέσεις μας θα δείτε και θα αποκτήσετε τα καλύτερα χαλιά του κόσμου, στις καλύτερες τιμές του κόσμου!